Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počelo podnošenje zahteva za besplatna autosedišta za decu

Savet za bezbednost saobraćaja Grada Niša, a u skladu sa Programom korišćenja sredstava za unapređenje bezbednosti saobraćaja na teritoriji Grada Niša za 2018. godinu, raspisao je javni poziv za podnošenje zahteva za dodelu besplatnih ...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Poziv je upućen roditeljima ili starateljima sa teritorije Grada Niša čija su deca rođena tokom 2018. godine, da podnesu zahtev za dodelu besplatnih dečijih autosedišta za putnička vozila. Kriterijumi za dodelu besplatnih dečijih autosedišta su da je prebivalište jednog roditelja ili staratelja na teritoriji Grada Niša i da roditelj, odnosno staratelj poseduje motorno vozilo u vlasništvu. Prioritet prilikom dodele imaće samohrani roditelji.

Povezane vesti

Obrazac zahteva, prijavni formular, može se preuzeti u Sekretarijatu za komunalne delatnosti, energetiku i saobraćaj, u ulici Vožda Karađorđa br. 24, svakog radnog dana od 11 do 14 časova, sa zvaničnog sajta Grada Niša ili na pisarnici Gradske uprave Grada Niša, ulica Nikole Pašića br. 24.

Popunjen obrazac zahteva sa pratećom dokumentacijom podnosi se preko pisarnice Gradske uprave Grada Niša, sa naznakom "Sekretarijatu za komunalne delatnosti, energetiku i saobraćaj za dodelu besplatnih dečijih autosedišta".

Rok za podnošenje zahteva je 29.03.2019. godine do 15 časova.

Povezane vesti

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica