Možda je leteći slon zvezda Bartonovog "Damba", ali Anđelina Džoli i njena deca su definitivno zvezde premijere održane u ponedeljak.

Gosti na tematskoj cirkuskoj proslavi su ostali bez teksta kada su videli gosta iznenađenja. Anđelina se pojavila u čisto beloj haljini bez rukava, koja je tako jednostavna ostavljala bez daha. Poznata holivudska glumica bila je u društvu svoje dece Zahare (14), Šajlo (12) i desetogodišnjih blizanaca Vivijen i Noks.

Nasmejana porodica je zaista uživala u poziranju na crvenom tepihu pre ulaska na samu žurku, gde su se mogli videti žongleri i akrobate koje pokazuju vrlo neobične talente.

Džoli ekipa je bila prilično raspoložena i nasmejana cele večeri, a zabeležen je i jedan trenutak u kom mama iz nekog razloga grdi svoju ćerku Vivijen.

Ovakav prizor je zasigurno poznat svim roditeljima, a glumica nam pokazuje da je prisutan čak i u vrlo svečanim prilikama poput premijere holivudskog filma.

Fotografije vesele porodice možete pogledati u našoj galeriji.

Na holivudsku premijeru filma 'Dambo' poznata glumica je došla u društvu svoje dece, a kamere su uspele da zabeleže i jedan poseban roditeljski trenutak.