Pre dve nedelje, glimica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić, postali su roditelji devojčice kojoj su dali ime Petra. I dok je prethodnih nekoliko nedelja Miloš je bio zauzet zbog obaveza u reprezentaciji sa kojom je igrao kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Kini, njegove devojke su uživale i krenule u prve šetnje.

Iz jedne od šetnji mama Jelisaveta svoje pratioce i prijatelje na Instagramu obradovala je i prvom fotografijom nakon porđaja. 

Jelisaveti tokom prvih majčinskih dana društvo u Los Anđelesu pravi njena rođena sestra, koja u tom gradu boravi sa svojom decom, a srećna porodica uživa u znamenitostima grada na obali Tihog okeana.

Dve nedelje od rođenja došlo je vreme da u izletima i obilascima uživa i malena Petra, što je ponosna mama i objavila na svom Instagram profilu.

U opisu fotografije Jelisaveta je stavila emotikon koji simbolizuje porodicu, i haštagove koji objašnjavaju da se sestre sa decom nalaze u jednom losanđeleskom muzeju.

Primetno je da je Jelisaveta sačuvala vitku liniju i nakon porođaja, a odličnom izgledu svakako najviše doprinosi zadovoljstvo koje nosi na licu.