Gostovanja kod čuvene američke voditeljke Elen Dedženeris poznata su kao izuzetno emotivna. Nekada te emocije teraju suze na oči, bilo zbog nežnosti ili od smeha. A nekada su neki trenuci veoma intimni i 'teški', kao u slučaju emisije u kojoj je gostovala poznata holivudska glumica En Hatavej.

En je odrastala pred filmskim kamerama. Gledali smo je u tinejdžerskim komedijama, od kojih je najpoznatija "Princezin dnevnik", do Oskarom nagrađene uloge u filmu "Jadnici".

Pored uspešne karijere, En je pronašla i svoju srodnu dušu, glumca i biznismena Adama Šulmana, sa kojim je 2016. godine dobila sina Džonatana.

Ono što o En Hatavej nismo znali je da je imala ozbiljan problem sa alkoholom. Glumica raskošnog talenta nikada nije otkrivala detalje iz svog privatnog života, ali sada je hrabro rešila da o ovom govori.

Ona je otkrila da je do pre tri meseca bila u tom problemu, ali je samo jedan trenutak učino da poželi da promeni životne navike iz korena.

"Prestala sam da pijem u oktobru i to najmanje na narednih 18 godina, odnosno dok god je moj sin kod mene u kući. On je sada u godinama kada sam mu potrebna od ranog jutra", rekla je En i pristeila se momenta kada je odlučila da definitivno prestane sa alkoholom:

"Jesenas sam otišla mamurna u vrtić. Iako nisam vozila to mi se nije nimalo dopalo", priznala je zvezda filma "Đavo nosi Pradu".