U produkciji "Global Intercultural Performing Arts Cast" (GIPAC), uz podršku Instituta za umetničku igru iz Beograda, održaće se mjuzikl za decu i mlade "Bah jezdi na kamili - muzičko putovanje", u sredu i četvrtak, 26. i 27. decembra 2018. godine, u 16 časova u Beogradu u UK Vuk Karadžić, i nedelju i ponedeljak 30. i 31. decembra 2018. u 16:00 časova u Eđšeg centru kulture u Novom Sadu.  

Deca iz Sjedinjenih Američkih Država i Kine i igrači Instituta za umetničku igru iz Beograda zajedno pevaju, igraju, glume i  sviraju dočaravajući putovanje Johana Sebastijana Baha kroz vreme i kontinente. Inspirisani knjigom Džin Fu, svetski priznate kompozitorke i dirigentkinje, rediteljka Vanže Žang uz mentora Aleksandra Ilića, profesora Institurta za umetničku igru  oblikovala je još jednu, može se reći premijernu verziju ove razdragane muzičko - pozorišne avanture, kroz koju upoznajemo različite kulturne baštine. U predstavi će zablistati sjajna Jiting Vang koja igra Baha. Prilika je da istaknemo da je Jiting izvanredna pijanistkinja čiji premijerni nastup najavljujemo u Eđšeg centru u februaru mesecu sledeće godine. Uz nju će zablistati mlada već popularna zvezda u ulozi Fimba, Aruiel, i Njena ekselencija Sofi Ping, ambasadorka za kulturu mladih NR Kine.

Predstava je namenjena deci i mladima starosti od 3 do 16 godina. Trajanje: 45 minuta.

Tako se Bah jezdeći na kamili pridružio kineskom nacionalnom programu "Jedan pojas jedan put" opasujući planetu premijernim nastupima u Beogradu, Novo Sadu, Atini, Kotoru....