U dom mladog bračnog para Anđušić beba je trebala da stigne 20. novembra, ali ih je dečak iznenadio i na svet došao malo ranije, 8. novembra. 

Njegova mama, srpska olimpijka i osvajačica srebrne medalje, Ivana, simbolično je baš 20. novembra objavila njegovu fotografiju. Na fotografiji malenog Filipa drži tata Danilo, a uz prizor Ivana je napisala i emotivnu poruku.

"Dvadeseti novembar... Dugoočekivan dan i zakazan sastanak sa ovim malim andjelom... Ipak, poželeo je ranije da nas upozna, i tako mi dočekasmo termin uveliko mazeći se i ljubeći. Neopisiva sreća koju ova slika, nastala ubrzo posle porođaja, samo svojim delićem dočarava. Veliko hvala KBC Zvezdara na predivnom iskustvu, profesionalnosti i ljubaznosti. Topla preporuka za svaku buduću mamu", napisala je Ivana Maksimović, zadovoljna majka. 

Ivana, ne krije emocije te je i pre nekoliko dana, takođe poslala poruku kojim je dirnula majke, ali i sve njene pratioce na Instagramu.

"Pre sedam dana srce mi je ukrao još jedan Anđušić! Tata je definitivno dobio konkurenciju i svoju kopiju, a mama čitav svet u jednom malom anđelu. Dobrodošao sine u našu divnu porodicu!".