Najbolji srpski automobilista Dušan Borković i njegova supruga Andrijana prvi put su postali roditelji.

Prelepa Andrijana na svet je donela devojčicu kojoj je par dao ime Sofia.

Srpski as bio je uz suprugu tokom porođaja i ističe da nije ni pokušavao da sakrije suze radosnice i ponos koji oseća zbog toga što je postao otac.

"Ovo je najlepši dan u mom životu. Sve je prošlo u najboljem redu. Neizmerno sam ponosan na svoju suprugu i zahvalan na ovom savršenstvu koje mi je podarila. Sofia je kruna Andrijanine i moje ljubavi. Ćerka je stigla pred kraj jedne divne godine i najsnažniji je motiv za nove pobede", rekao je Borković.

Takođe, ponosni tata, svoje pratioce, poštovaoce i navijače obradovao je i predivnom fotografijom sa svojom devojčicom i u opisu fotografije napisao "Ljubav na prvi pogled! Srce tatino!".

Dušan i Andrijana bebu su začeli procesom vantelesne oplodnje.

"Kada smo saznali da je trudna, nisam znao da li da je grlim, ljubim, da trčim, da vičem ili plačem od sreće. Svi roditelji znaju o čemu govorim. Svim muževima bih poručio da budu najveća podrška svojim suprugama u procesu vantelesne oplodnje, ipak su one naši zmajevi," rekao je tada uspešni sportista.

"Sve je više parova koji prolaze kroz ovaj proces, i mislim da im svaka podrška, uključujući i javno iznošenje ovakvih iskustava, znači. Sada kada sam sve bliže ulozi majke, pitam se zašto se ranije nismo odlučili na ovaj korak," rekla je Andrijana pre nekoliko meseci za medije.

Čestitamo!