Prvog oktobarskog vikenda u Kombank dvorani biće održan tradicionalni Porodični vikend. Od 10h do 17h školarci, ali i oni najmlađi moći će sa svojim roditeljima da uživaju u nezaboravnoj filmskoj zabavi uz najnovije naslove iz sveta animacije.

Premijerno će biti prikazani filmovi: "Kondorito: Avanture u svemiru" i "Kuća magičnog sata", a na bioskopskom platnu Kombank dvorane naći će se i atraktivni naslovi kao što su "Hotel Transilvanija 3", "Stopalići", "Zlogonje", "Beli očnjak".

Za članove Porodičnog kluba, koji imaju Porodičnu karticu biće obezbeđena jeftinija cena karte: 2D – 330 din; 3D- 460 din, kao i besplatne kokice i Mali politikin zabavnik.

U holu dvorane biće održane i besplatne zabavno-edukativne radionice za decu, čime će biti zaokružena celodnevna porodična zabava u Kombank dvorani.

Foto: Promo

Yumama vas vodi u bioskop

Prve tri čitateljke koje odgovore na pitanje: Koji filmovi će biti premijerno prikazani u bioskopu Kombank dvorane?, dobiće po dve karte za film "Stopalići", čija je projekcija u nedelju u 12.30h.

Odgovore nam šaljite u inboks Yumama Fejsbuk stranice.