Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovu bebu su ostavili u kutiji na želežničkoj stanici, a nakon deset godina je sve iznenadila svojim talentom (VIDEO)

Mala Mekenzi je imala samo mesec dana kada je ostavljena na železničkoj stanici u kartonskoj kutiji. Danas ona je ponos svojih roditelja.

  Izvor: Foto: Profimedia

Jedna od najvećih trauma za dete je kada ostane bez roditelja, posebno kada shvati da je ostavljeno. Međutim, dešava se i da ta deca uspeju izgrade ispunjene i srećne živote i takve priče umeju da budu veoma dirljive i emotivne.

Mekenzi Voker je upravo jedna od tih beba, koja je uspela da prevaziće svoj težak početak života.

Nakon što je ostavljena u kartonskoj kutiji  na železničkoj stanici u Kini,  pronađena je na vreme i odvedena u sirotište. Tamo je provela godinu dana, dok je nije 2003. godine usvojila brižna porodica iz Teksasa.

Povezane vesti

Njena nova porodica je, otkako je Mekenzi bila mala, shvatila da njihova ćerka ima neverovatan dar za muziku. Tek što je naučila priča, pamtila je tekstove pesama napamet i pevala pesme od početka do kraja. Želeli su da neguju njen talenat i kada je napunila pet godina vodili su je na časove pevanja, a čak su joj zaposlili i menadžera.

Devet godina otkako su je usvojili, 2012. godine, Mekenzi je doživela neverovatan trenutak, koji ju je šokirao, u pozitivnom smislu, kao i njene roditelje. Te godine je pevala himnu za Bejzbol ligu, gde ju je primetio Mark Karman.

Povezane vesti

Karman je uspešan producent i ponudio je mladoj Mekenzi, koja je tada imala samo 10 godina, ugovor kako bi izdala svoj album.

Njeni roditelji su veoma ponosni na nju, a sa tako malo godina, nije zaboravila sirotišta i decu koja se u njima nalaze i aktivna je u pomaganju njima.

Pogledajte video snimak i ujedno ćete videti i beskrajnu ljubav u ovoj srećnoj porodici, gde roditelji jedva suzdržavaju suze dok pričaju o svom detetu i njegovim uspesima i delima.

Mala Mekenzi je imala samo mesec dana kada je ostavljena na železničkoj stanici u kartonskoj kutiji. Danas ona je ponos svojih roditelja.
Izvor: YouTube

Povezane vesti

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica