Od kako je dobila dete, dečaka Santijaga, baš kao i svakoj mami, život glumice Eve Longorije okrenuo se naglavačke - ali ne žali se. Šta više, u svoje svakodnevne aktivnosti uključila je i svoje detence, pa je tako uspešno spojila i lepo i korisno.

Pre nekoliko nedelja svet su obišle fotografije na kojima Eva sa Santijagom u naručju režira svoj novi projekat - seriju koja će se od sledeće godine naći na televizijskom programu, a sada su njene fanove oduševile fotografije na kojima zanosna glumica sa svojim sinom vežba u parku.

Lagana jutanja šetnja i vežbe istezanja preporuka su za sve one koji žele da budu zdravi i puni energije, i naravno, onima koji žele da njihovo telo bude u dobroj formi. Mame, od ranog jutra, ne znaju odakle pre da počnu, pa jutarnje vežbe najčešće "ispadaju" iz rasporeda, ali popularna glumica je pronašla način kako da ipak stigne da fizički bude aktvina.

Naime, ona je u svoje jutarnje vežbe uključila i malog Santijaga, pa je tako jutranju šetnju sa njim iskoristila i za sebe. U našoj galeriji pogledajte kako su njih dvoje izgledali...

Fotografije šarmantne glumice motivisale su mame širom sveta da i same počnu da vežbaju.