Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Yumamina radionica na 5. Vikendu beba, dece i trudnica: Kalendar imunizacije - spisak obaveznih vakcina u prvim godinama života

Dragi roditelji, Yumama i 5. Vikend beba, dece i trudnica pozivaju vas na interaktivnu radionicu pod nazivom Kalendar imunizacije - spisak obaveznih vakcina u prvim godinama života, na kojoj će dr Biljana Kostić odgovarati na sva ...

  Izvor: Foto: Yumama.com

Dragi roditelji, 5. Vikend beba, dece i trudnica i Yumama, organizuju interaktivnu radionicu za roditelje!

Radionica će se održati u subotu, 15. septembra, od 15:00-16:00h na temu: Kalendar imunizacije: Spisak obaveznih vakcina u prvim godinama života, koju vodi dr Biljana Kostić, pedijatar, koja će vam dati odgovore na sva vaša pitanja i nedoumice, kao što su: 

Koje vakcine su obavezne u prvim godinama života?

Šta koja vakcina predstavlja? 

U kojim situacijama dete ne bi trebalo da primi vakcinu. 

Prijave na mail: [email protected]

O manifestaciji:

Manifestacija VIKEND BEBA, DECE I TRUDNICA se tradicionalno održava dva puta godišnje i predstavlja idealnu priliku za upoznavanje trudnica, roditelja i mališana sa proizvodima i uslugama koji su dostupni na našem tržištu.

VIKEND BEBA, DECE I TRUDNICA je namenjen svim roditeljima koji žele da se upoznaju sa vrhunskim BRENDOVIMA, koji svojim proizvodima i uslugama pomažu i olakšavaju podizanje dece. Na Vikendu beba, dece i trudnica, očekuju ih fantastični popusti, promocije, degustacija proizvoda i pokloni.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica