Pesma "Baby Shark" je viralni hit koji je zaludeo decu i roditelje širom sveta. Popularnost pesme ne jenjava jer iz dana u dan ima sve više pregleda na Jutjubu. Do sada je samo na jednom kanalu preslušana preko 1,6 milijardi puta, a postoji niz drugih verzija.

Originalna pesma nastala je zahvaljujući korejskom dečjem brendu, a govori o morskim psima, odnosno nabraja se cela porodica morskog psa koju čine beba, mama, tata, baka i deka.

"Baby Shark" se pevušio prošlog leta u mnogim domovima i automobilima, a nisu mu odoljele ni poznate face. Pesma je očito poznata i rijaliti zviezdi Kajli Džener koja je objavila svoju fotografiju, a opisu je napisala "maaamaa shark dooo doo doo dooo".

View this post on Instagram

maaamaa shark dooo doo doo dooo

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Sep 5, 2018 at 5:46pm PDT

Jedna devojka toliko je zaluđena da je tekst ove pesme i lik morskog psa istetovirala na ruku za oko 100 evra.

View this post on Instagram

I’m never drinking alcohol again

A post shared by Chloe Louise (@chl0e_l0uise_xo) on Sep 1, 2018 at 2:14am PDT

Nedavno se pojavio i izazov u kojem roditelji sa suvozačkog sedišta izlaze iz automobila kad ova pesma zasvira i plešu dok se vozilo kreće.

Sličan izazov nedavno je vladao u Americi. Tada su ljudi plesali pokraj automobila u pokretu na Drakeov hit "In My Feelings" koji nije ni blizu popularan kao "Baby Shark" jer broji tek 121 miliona pregleda.

Svako ko čuje "Baby Shark" barem jednom, kažu, nastavlja da je pevuši bnedejama jer je zarazna.