Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zabava i edukacija: 5. Vikend beba, dece i trudnica

5. VIKEND BEBA, DECE I TRUDNICA održaće se 15. i 16. septembra (dani vikenda) u centralnom atrijumu Šoping mol-a Delta City, od 10-22h.

  Izvor: Foto: Promo

Manifestacija VIKEND BEBA, DECE I TRUDNICA se tradicionalno održava dva puta godišnje i predstavlja idealnu priliku za upoznavanje trudnica, roditelja i mališana sa proizvodima i uslugama koji su dostupni na našem tržištu.

VIKEND BEBA, DECE I TRUDNICA je namenjen svim roditeljima koji žele da se upoznaju sa vrhunskim BRENDOVIMA, koji svojim proizvodima i uslugama pomažu i olakšavaju podizanje dece. Na Vikendu beba, dece i trudnica, očekuju ih fantastični popusti, promocije, degustacija proizvoda i pokloni.

5. VIKEND BEBA, DECE I TRUDNICA  podržaće YUMAMA, u vidu medijskog pokroviteljstva i promocije događaja. 

Edukativni program na 5. Vikendu beba, dece i trudnica podržaće i Udruženja patronažnih sestara i babica Srbije, demonstacijom prve nege novorođenčeta. 

Svaka trudnica dobiće spisak potrebnih stvari za porodilište, spisak prve kupovine i poklone.

Trudniće i roditelji će imati mogućnost da prisustvuju brojnim edukativnim i kreativnim radionicama: Dobrodošli u porodilište; Značaj i tehnike dojenja; Baby Handling; nove tehnike masaže za decu i bebe.

Takođe, svi zainteresovani će imati priliku i mogućnost da se konultuju sa stručnjacima i dobiju korisne informacije iz oblasti pedijatrije, ginekologije, nutricionizma, stomatologije, psihofizičke pripreme trudnica, logopedije, matičnih ćelija, dermatologije i korektivne gimnastike.

Manifestacija će pored edukativnog dela, sadržati i  bogat zabavni program za bebe i mališane.  Nagradne igre i pokloni za bebe, zabava sa animatorima i klovnovima, baletske i plesne škole, pozorišta za decu i sportske aktivnosti. 

Sve ovo, i još mnogo toga očekuje vas na 5. VIKENDU BEBA, DECE I TRUDNICA, a u cilju promocije zdravog, srećnog i sigurnog odrastanja i uspešnog roditeljstva.

Organizatori događaja EVENT 1to1 i DELTA CITY.

  Foto: Promo

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica