Ova mama dve devojčice, Džejms i Ines, poznata je po fantastičnim odevnim kombinacijama. Ona važi za modnu ikonu koja ume da iznese baš svaki komad odeće. Blejk se, takođe, ne plaši da eksperimentiše, pa je često možemo videti i u teško spojivim komadima koji ne stoje baš svakome.

Tako je bilo i ovoga puta - paparaci su je zapazili prilikom izlaska iz jednog hotela u Njujorku, ali su morali malo da se fokusiraju i shvate o kome se radi, jer njena odeća poptuno hipnotiše!

Odelo muškog kroja sa raznobojnim kockicama zaista odaje neverovatan utisak - kao da je potpuno prozirno ili kao da je sve zajedno odrađeno u fotošopu.

Ipak, za sve je zapravo kriv dezen - sitne kockice u svakoj kocki u kombinaciji sa nekoliko boja koje se prelivaju jedna u drugu jednostavno deluju magično!

Uz neobičan komplet, Blejk je ponela jednostavnu belu košulju, teget kravatu sa ukrasom u obliku jagore i svetlucavu torbicu.

Iako se od pantalona ne vidi, poznajući glumičin stil, sigurni smo da se ispod širokih nogavica kriju trendi cipele sa vrtoglavo visokom štiklom. 

Odelo pogledajte u našoj maloj galeriji i pišite nam - kako se vama dopada?

Poznata mama još jednom je oduševila modne kritičare.