Ukoliko beba lepo napreduje i nema zdravstvenih problema, već nakon napunjenog drugog meseca njenog života slobodno možete da se upustite u avanturu zvanu letovanje.

Prvo letovanje sa bebom za svakog roditelja predstavlja posebno, ali veoma uzbudljivo iskustvo sa puuuno novina zbog kojih odmor poprima potpuno novi oblik. Takvo jedno iskustvo ovog leta prvi put je doživeli su i Danica i Filip Karađorđević. Njih dvoje su se venčali u oktobru prošle godine, a svoje prvo dete, dečaka Stefana, dobili su 25. februara 2018. godine.

Ovog leta, mališan je po prvi put letovao sa mamom i tatom. Išao je u posetu baki Mariji da Gloriji od Orleana i Bragance, princezi od Brazila i Portugala, prvoj supruzi srpskog princa prestolonaslednika Aleksandra II i Filipovoj majci. Nakon uživanja sa bakom i tetkama, mlada porodica se uputila u, suncem okupanu Veneciju, odakle je ponosna mama i objavila fotografiju koja je oduševila njene pratioce na Instagramu.

A post shared by Dana MAAR (@danamaar) on Aug 5, 2018 at 7:40am PDT

"Putovanje sa bebom je zaista posebno iskustvo", napisala je princeza Danica u opisu fotografije na kojoj sina nosi u kengur nosiljci uz haštag "uvek blizu srca".

A post shared by Dana MAAR (@danamaar) on Aug 19, 2018 at 10:14am PDT

A post shared by Dana MAAR (@danamaar) on Aug 11, 2018 at 3:17am PDT