Na naslovnim stranama modnog časopisa "Vog" nalaze se posebno odabrane poznate ličnosti, a na septembarskom izdanju, jednom od važnijh u svetu mode, naći će se poznata mama Bijonse.

Pored toga što krasi naslovnicu, pevačica u novom broju magazina imala i urednička ovlašćenja te je sama izabrala fotografa i novinara sa kojim je razgovarala. Tom prilikom čuvena Bijonse je otkrila mnoge detalje o trudnoći i  postporođajnim kilogramima.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Aug 6, 2018 at 6:03am PDT

Pomenula je prvu trudnoću, kada je nosila Blu Ajvi i to kako je sama na sebe vršila veliki pritisak da trudničke kilograme skine za tri meseća posle porođaja. Čak je organizovala i turneju dok je još uvek dojila i nadala se da će sve postići. Sada kad o tome razmišlja, kaže da je bila šašava što je uopšte mislila da je to moguće.

Iskustvo koje je već imala, mnogo joj je značilo u drugoj trudnoći, godinu dana kasnije, kada su na svet došli blizanci Sir i Rumi.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Aug 6, 2018 at 6:03am PDT

"Imala sam 109 kilograma kad sam rodila Rumi i Sira. Bila sam sva natekla od preeklampsije i morala sam da ležim više od mesec dana u bolnici. Moje zdravlje i zdravlje moje dece bilo je ugroženo pa sam morala da idem na hitan carski rez", izjavila je pevačica.

Porođaj je ostavio i psihičke i fizičke posledice, te nije imala mnogo prostora da razmišlja o kilogramima. Zapravo, kroz ovo iskustvo mama troje mališana je naučila da voli svoje obline.

"Bila sam strpljiva i uživala u svojim oblinama. Svidele su se i mom suprugu i deci. Mislim da je veoma važno za žene i za muškarce da vide i cene prirodnu lepotu svog tela".

"I danas, moje ruke, ramena, butine i grudi su punije. I dalje imam trudnički stomačić, ali se ne opterećujem da ga skinem u što kraćem roku".



"Onog trenutka kada budem bila spremna i kada poželim trbušnjake pretvoriću se u zver dok ne dobijem telo koje želim", zaključila je pevačica.