U susret početku nove školske godine, zaposleni jedne srednje škole u Teksasu oslikali su prostorije toaleta kako bi osnažili svoje učenike. Tako sada vrata toaleta uveseljavaju poruke poput "Niko nikada nije napravio nešto drugačije pokušavajući da bude poput drugih", "Greške te ne definišu", i "Prave devojke nisu savršene, savršene devojke nisu stvarne".

**UPDATE — We’ve been blown away by all of the support and kindness the community has shown! Thank you for your sweet...

Posted by Warren Middle School Forney ISD on Tuesday, July 17, 2018

"Srednja škola može biti teška za učenike. Učenici tragaju za osećajem pripadnosti a nadamo se da će ovaj projekat učiniti upravo to", izjavila je pomoćnica direktora Kristi Mač za portal Motherly.

Profesori su primetili da je, iz godine u godinu, sve više učenika koji nemaju dovoljno samopouzdanja. Na Internetu su pronašli fotografije toaleta u kojima su postavljene motivišuće poruke, pa su odlučili da to isto naprave u njihovoj školi.

"Naš direktor Džoš Garsja želeo je da unese dozu pozitivnosti u novoj školskoj godini. Videli smo primere drugih i poželeli da takav projekat bude deo naše škole. Hteli smo da pronađemo način kojim ćemo razvedriti učenike i pokazati im da o njima brinemo i volimo ih", dodala je Mač.

Nakon što su odabrali željeni dizajn i poruke, osoblje škole ih je precrtalo uz pomoć projektora na vrata, a potom su ih obojili. Neki radovi su delo jedne od profesorki umetnosti Tare Tores.

Mač kaže kako su se svi zaposleni uključili, i predlaže drugim školama da razmisle o tome da isti projekat naprave uz saradnju učenika. 

Iako nije sigurna koliko će dugo boja izdržati, uverena je da će ove poruke podići samopouzdanje učenika.