Bivši fudbaler i kapiten reprezentacije Engleske, Dejvid Bekam, okupio je porodicu i došao u Crnu Goru na odmor. Sa suprugom Viktorijim, sinovima Romeom, Kruzom, Bruklinom i ćerkicom Harper, ako je sudeći po fotografijama, veoma uživa u lepotama Svetog Stefana.

Pretpostavlja se da su se na zajedničko letvanje, iako su ima dva starija sina već velika, odlučili kada je njihov najstariji sin Bruklin, navodno, nedavno napustio Univerzitet u Njujorku jer mu je, kako se navodi, nedostajala porodica. Zato sada, i te kako uživaju i provode zajedničko kvalitetno vreme.

Porodica je odesla u jednom luksuznom hotelu koji ima svoju plažu sa koje članovi svoje porodice svakodnevno objavljuju fotografije na svojim profilima na Instagramu.

Najemotivnije, ali i najsmešnije objave sa ovog letovanja svakako je imala Viktorija, koja je sa udobne ležaljke pomno pratila svaki korak svojih najdražih bića.

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on Jul 16, 2018 at 4:31am PDT

Viktorija, koju poznajemo kao poslovnu ženu, sada je oduševlila fanove kada se našalila i na Instagram profil postavila snimak pod naslovom "Sramni trenutak jednog tate" na kojem Dejvid sa gumenog labuda pada u vodu, što je njoj bilo interesantno. 

Još fotografija sa letovanja ove porodice pogledajte u našoj galeriji:

Ovaj popularni bračni par, nedavno je proslavio 19. godišnjicu braka a sada u krugu porodice već nekoliko dana boravi u Crnoj Gori, a fotografije koje objavljujuna Instagramu svakodnevno oduševljavaju svet.