Dobre vibracije se vraćaju na veliko platno, a Vegeta NATUR na meni! Vegeta NATUR plasirana je na naše stolove 2010. – iste godine kad je pesma švedske pop grupe ABBA „Mamma mia!“ ostvarila 6. mesto na britanskoj muzičkoj lestvici. Mjuzikl Mama Mia! deveta je najduže izvođena predstava na njujorškom Brodveju, a Vegeta NATUR u svom bogatstvu prirodnih ukusa ima baš 9 vrsta povrća. Osim toga, Vegeta NATUR je kulinarsko remek-delo nastalo kao rezultat odlične saradnje povrća, začina i začinskog bilja iz prirode i vrhunske tehnologije, dok je Mama Mia! Idemo ponovo filmsko remek-delo i rezultat vrhunske produkcije, tehnologije i talenta. 

SINOPSIS FILMA: Spremite se da pevamo i igramo, spremite se za smeh i ljubav koja iznova počinje. Deset godina posle filma Mama Mia! koji je zaradio više od 600 miliona dolara širom sveta, vraćamo se na čarobno grčko ostrvo Kalokeri i uz potpuno novu i originalnu muziku zasnovanu na pesmama popularne grupe ABBA. Uz glumačku ekipu iz prvog dela, koju je obogatila Lili Džejms (Pepeljuga, Vozač) u ulozi mlade Done, Endi Garsija i dobitnica Oskara, Šer, nastavak muzičke komedije puniće bioskopske dvorane ove godine. Ulogu Done i ovoga puta tumačiće jedna od najboljih glumica ikada, dobitnica Oskara, Meril Strip, zajedno sa Džuli Valters kao Rozi i Kristin Baranski u ulozi Tanje. Amanda Sejfrid i Dominik Kuper i u nastavku su Sofi i Skaj, dok se Pirs Brosnan, Stelan Skarsgard i oskarovac Kolin Firt vraćaju ulogama potencijalnih Sofinih očeva, Sema, Bila i Herija. Radnja filma nas vraća napred - nazad kroz vreme kako bismo videli na koji način su se gradili odnosi među likovima kakvi su danas.

"MAMA MIA! IDEMO PONOVO" i ovoga puta produciraju Džudi Krajmer i Geri Gocman, dok je Krajmer takođe i jedan od tvoraca i producent svetski poznatog i uspešnog pozorišnog mjuzikla. Ol Parker (scenarista filma Best Exotic Marigold Hotel) scenarista je i reditelj ovog nastavka. Beni Anderson i Bjorn Ulvaes radili su muziku i tekst za ovaj film.

Karte za premijerne projekcije već su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Tuckwood Cineplex, Roda Cineplex, Kombank Dvorana, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Niš, Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Vilin Grad (Niš) i Cineplexx MNE Delta City (Podgorica).