Kloi Kardašijan je pre dva meseca na svet donela ćerkicu kojoj je dala ime Tru, a sada je fanovi kritikuju što joj je probušila uši pre nego što je devojčica i progovorila.

Novopečena mama našla se na meti kritika nakon što je na Instagram storiju objavila snimak sa proslave svog rođendana, na kojem se vidi da devojčica ima minđuše, a Kloi je hvali da je to "njena mala dama".

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Jun 28, 2018 at 9:48pm PDT

To je, kao što pretpostavljate, šokiralo neke njene fanove.

"Žao mi je, ali ja sam veoma protiv bušenja ušiju bebama! Je*ote, ništa drugo osim ušiju ne može da se probuši pre 16. godine. Zašto je to drugačije nego staviti joj pirsing na nos, usnu? Ne bi trebalo to da radiš dvomesečnoj bebi! To je odvratno, Kloi!", poručio joj je jedan fan na Twitteru.

Drugi je komentarisao da ne razume poentu bušenja ušiju bebama. "Šta, da može da nosi nakit kako bi izgledala lepo? Bebama to ne treba!".

Neki kažu da nisu iznenađeni jer je celoj porodici Kardašijan stalo samo do fizičkog izgleda. "Iskreno, iznenađen sam da još nisu počele da šminkaju bebe!".

Naravno, bilo je i onih koji brane Kloi i njenu odluku da devojčici probuši uši i stavi minđuše.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Jun 13, 2018 at 6:29am PDT

"Zašto su ljudi toliko negativni zato što je Kloi probušila uši svojoj devojčici? Dopustite da vam kažem, to je njeno dete. U svakom slučaju, moja mama je isto uradila meni u tom uzrastu i veoma sam joj zahvalna".

Bilo je i komentara da se rijaliti zvezda sigurno pre toga konsultovala sa lekarom i da to što ima minđuše na ušima nikako neće da utiče na nju.

Inače, bušenje ušiju bebama je odavno predmet debate. Dok jedni smatraju da je bolje probušiti uši mališanima jer se posle toga i ne sećaju, drugi tvrde da decu tome nikako ne treba izlagati i da ih treba pustiti da kada odrastu, sami odluče da li to žele.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Jun 19, 2018 at 4:00pm PDT