Euforija koja trenutno vlada čitavom planetom zbog Svetskog prvenstva u fudbalu nije zaobišla ni poznate ličnosti koje svim srcem navijaju za svoje timove. Fotografije na kojima podržavaju svoje države i omiljene igrače svakodnevno objavljuju na društvenim mrežama, a juče su put do srca pronašla i dva neodoljiva prizora.

U pitanju su fotografije iz doma bivše ruske teniserke Ane Kurnjikove i španskog pop pevača Enrikea Iglesijasa. Poznati par je u decembru prošle godine dobio blizance Nikolasa i Lusi, a upravo njih dvoje su glavne zvezde fotografija koje su se našle na Instagram profilima njihovih roditelja.

Krajnje simpatično, i sasvim logično, u njihovom domu se navija i za Rusiju i za Španiju, a podelili su se na dečake i devojčice. Naime, na jednoj fotografiji Ana drži ćerkicu Lusi koja u ruci drži loptu sa obeležjima Rusije dok se u pozadini na televizoru vidi da je u toku prenos utakmice koju je igrala upravo ova država. A na drugoj fotografiji, koju je objavio Enrike, vidi se u pozadini prenos utakmice Španija - Portugal, dok su u prvom planu tata i sin sa šalom sa obeležjima Španije.

Fotografije su veoma brzo dobile veliki broj komentara i lajkova, kako od navijača ove dve države, tako i od fanova i prijatelja poznatog para. 

Pogledajte u galeriji ove simpatične fotografije:

Sasvim logično, i veoma simpatično, u domu poznatog para navija se i za Rusiju i za Španiju, a pogledajte i na koji način.