Kada i kako uvesti začine u ishranu beba? Kako treba da izgleda pravilna ishrana deteta tokom perioda najintenzivnijeg rasta koja omogućava da organizam dostigne svoj pun potencijal? Koliko tečnosti je deci potrebno za pravilan rast i razvoj?

Odgovore na ova i druga važna pitanja koja se tiču pravilne ishrane i hidracije u trudnoći, tokom dojenja kao i tokom odrastanja dece, možete dobiti na vebinaru "Pravilna ishrana i hidracija mama i dece".

Vebinar drže mr sc med. dr Veroslava Stanković, specijalistkinja ishrane zdravih i bolesnih ljudi, prim. dr med. Jasminka Komnenović, međunarodno priznata pedijatrica nutricionista sa velikim brojem naučnih i stručnih reference čija je knjiga "Od prvog obroka do školske užine" najprodavanija u ovoj kategoriji i proglašena vodećom u regionu. O važnosti hidracije i pravilnom unosu vode govoriće nutricionista Ljubiša Knežević, predsednik Društva nutricionista – dijetetičara Srbije i šef odeljenja za dijetetiku ishranu u KBC "Zvezdara".

Po završetku događaja, predviđen je deo kada ćete biti u mogućnosti da postavite pitanja i dobijete ekspertske odgovore u vezi sa ovim temama.

Vebinar koji organizuje "Centar za mame", održapravilna iva se u ponedeljak 18. juna 2018. godine od 21h online. Link za registraciju je http://zamame.rs/pravilna-ishrana-i-hidracija-mama-i-dece/