Moja prva enciklopedija sa Vinijem Puom i prijateljima ovog petka donosi još jednu knjigu.

Od danas je u prodaji knjiga"Nebo".

Još jedna zabavna, inspirtivna i važna tema za decu i roditelje. Otkriće važne činjenice o nebu, ali verujemo da ćete čuti i mnoga znimljiva pitnja od vaših mališana. Budi spremni za let u nova znanja, osmislite boravak u prirodi sa decom i pokušajte da proverite neke od činjenice koj ćete naučiti u ovoj knjizi. 

Nebo je svuda oko nas, beskrajno je i visoko! Njegove boje mogu biti neverovatne – od svetloplavih tonova prošaranih oblacima, do tamnih i crnih. Na veoma hladnim mestima srešćemo neobične zelene i plave nijanse – to je polarna svetlost. Otkrijte druge planete i zvezde, kome je potrebno sunce, gde su mesec i zvezde tokom dana, kako nastaje duga, šta se dešava kad padne noć... Kada je vedro, noću možete videti mnoštvo sjajnih zvezda – kad vidite neku da pada, zamislite želju! Koje je sad boje nebo?

Yumama i Egmont vas nagrađuju!

Prve tri čitateljke koje na mejl: redakcija@yumama.com pošalju tačan odgovor na pitanje Koja knjiga iz edicije "Moja prva enciklopedija sa Vinijem Puom i prijateljima" je od danas na kioscima?, dobiće na poklon po jedan primerak knjižice.

Pored odgovora, pošaljite nam i Vaše ime i prezime i kontakt telefon.

NAPOMENA: Pokloni se preuzimaju isključivo u redakciji sajta Yumama (Adria Media Group, Vlajkovićeva 8, Beograd).