Da li se i vama desilo da danima ili čak nedeljama pokušavate sa puno strpljenja da naučite svoje dete nešto, na primer da ne piški u gaćice, a onda ono svoje novo znanje primeni baš onda kada ne treba. Upravo to desilo se Anter i njenom dečku Kevinu kada je on odlučio da je zaprosi!

Kevin Pricitula odlučio je da zaprosi svoju višegodišnju devojku Anter, i za to je odabrao posebno mesto - jednu fontanu u mičigenu za koju je smatrao da je dovoljno romantična, smeštena u prijatnom okruženju. Međutim, Anterinog sina iz prvog braka, koji je takođe prisustvovao svečanom trenutku, fontana je asocirala na nešto drugo - na piškenje.

Kako su oboje razvedeni i imaju decu iz prethodnih brakova, njihova želja je bila da, kada se odluče na veliki korak - veridbu, njoj prisustvuju njihova deca.

Kevinova jedanaestogodišnja ćerka iz prvog braka imala je zadatak da snimi čitav događaj, a Anterin sinčić Oven da bude mamina podrška. Sasvim neočekivano devojčicin snimak je postao potpuni hit na Internetu.

Naime, u najromantičnijem trenutku kada je Kevin kleknuo da zaprosi Anter, malom Ovenu se pripiškilo, a kako je već dovoljno veliki da zna to da obavi sam, samo je sišao sa fontane i nuždi obavio maminom, sada već vereniku, iza leđa.

Pošto su Kevin i Alisa bili u zanosu emocija nisu odmah primetili šta dečačić radi, nakon skoro 30 sekundi novopečeni verenici su primetili Ovena. Kevin se okrenuo i nije mogao da sakrije šok, a sinčić je definitivno ukrao svu pažnju i simpatije na internetu.

Pogledajte: