Ovo je prvo dete koje je Miranda Ker dobila iz braka sa multimilionerom i jednog od osnivača Snapchat-a, Evanom Špigelom. Iz prvog braka sa poznatim holivudskim glumcem Orlandom Blumom ima sedmogodišnjeg sina Flina. 

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on Mar 2, 2018 at 11:37am PST

Kako strani mediji izveštavaju, mališan je dobio ime po svom pradedi, Evanovom dedi - Hart, koji je bio poznati advokat iz San Franciska. Ovo je za sve bilo iznenađenje jer je par objavio da čeka devojčicu.

Keri i Evan su još u novembru objavili da očekuju dete, par meseci pre nego što je Miranda prvi put u javnosti ponosno pokazala svoj trudnički stomak na dodeli Zlatnog Globusa. 

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on Jan 8, 2018 at 12:11pm PST

Ona je otkrila da je pre trudnoće vodila računa o ishrani i da je imala najmanje dva treninga nedeljno. Tokom cele trudnoće je upražnjavala kundalini jogu koja joj je, kako tvrdi, pomogla da prebrodi svakodnevne izazove, kao i da je pripremi za porođaj i preuzme kontrou nad svojim umom. 

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on May 4, 2018 at 1:48pm PDT

Izvor blizak paru je otkrio da su poznati roditelji sve pripremili za dolazak dečaka na svet, kao i da su potrošili vrtoglavih 250.000 dolara za sve potrebne stvari. Dečak je dobio krevetić ručne izrada, kao i ormar pun brendirane odeće. 

Miranda i Evan su u vezi od 2015. godine, a svoju ljubav su krunisali brakom 2017. godine u maju, kad su na luksuznom venčanju prisustvovali samo najbliži članovi porodice i prijatelji. 

U isčekivanju prve fotografije bebe ovog slavnog para, pogledajte Mirandnin trudnički stil u našoj galeriji...

Poznata tridesetpetogodišnja manekenka Miranda Ker se pre tri dana porodila u Los Anđelesu i na svet donela dečaka po imenu Hart.