Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spontani pobačaj na sceni: Bolno iskustvo poznate pevačice u borbi za potomstvo

Pevačica Hejsli je u izjavi za strane medije ispričala svoje traumatično iskustvo koje joj se dogodilo prilikom scenskog nastupa, ali i kako se sada bori za potomstvo.

  Izvor: Foto: Profimedia

O borbi za potomstvo i traumatičnom iskustvu prilikom koga je na sceni imala spontani pobačaj, poznata pevačica Hejsli je govorila u intervjuu za "Dejli Mejl". 

"Čudan je to osećaj. Gledate lica nekoliko stotina tinejdžera dok krvarite kroz odeću, a šou mora da traje", dodavši kako ima u planu da zamrzne svoje jajne ćelije, jer joj je želja da jednog dana postane majka. Ona je saznala da boluje od endometrioze posle dugogodišnjih bolnih i mučnih menstruacija. Usledilo je lečenje, a kad je krenula na turneju saznala je da je trudna. Nažalost, sreća nije dugo potrajala, jer je tokom nastupa imala spontani pobačaj.

"Ceo život mi je majka govorila da žene u našoj porodici imaju čudne, bolne i teške menstruacije. Zato nisam posebno obraćala pažnju, ali sada sam uvidela da imam problem. Lekari su mi postavili dijagnozu. Ranije sam znala da padam u nesvest od bolova. Na jednoj od svojih prvih turneja, probudila sam se s užasnim bolom i toliko sam krvarila da sam iz autobusa pojurila u obližnji hotel, mislila sam da ću povraćati. Nekoliko minuta kasnije probudila sam se na podu kupatila. Otišla sam do autobusa i na ulici ponovno pala u nesvest. Odvezli su me u bolnicu", tvrdi Hejsli.

"Pre nego što sam shvatila šta to znači za mene, i šta to znači za moju budućnost, moju karijeru, moj život, moj odnos... pobacila sam usred koncerta", dodala je.

Međutim, pevačica nije odustala od roditeljske uloge, zato je zamrzla jajne ćelije: "Moram da budem agresivnija u zaštiti svoje plodnosti i da zaštim sebe. Reproduktivna bolest je tako frustrirajuća jer se zaista možete osećati kao da ste manje žena. Ne osećate se seksi, ne osećate se ponosno. Ovo što sam odlučila da uradim je jako važno".

Svoje iskustvo pevačica je podelila imajući u vidu da se mnoge žene bore sa ovom bolešću i sa problemima sa začećem.

Kako endometrioza utiče na plodnost, pročitajte u članku:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica