U junu prošle godine poznati par dobio je svoje prvo dete, ćerkicu Irinu. A da dolazak bebe na svet ne mora da znači da je mama "vezana" za kuću, dokaz je Aleksandra Troicki koja uspešno uspeva da se organizuje za putovanja i uživanje sa malom bebom.

Verovatno ste prvo pomilili - "lako je njoj", ali složićete se da je ipak mala beba uvek mala beba koja ima svoje potrebe i traži pažnju, naročito majke, i da postoje obaveze i situacije kada bebi znači samo mama. Imala pomoć ili ne, imala bolje uslove za život ili ne, i Aleksandra se sigurno bezbroj puta našla u situaciji da devojčici mora da menja pelene u toku putovanja, da je beba neutešno plakala u avionu ili automobilu i to baš onda kada nema gde da se zaustavi i da je uzme. Sigurno je i jedna od njih dve bila prehlađena i nervozna, i njenoj bebi rastu zubići i budi se noću, ima svoj ritam za hranjenje... Ali ništa od toga za njih nije prepreka za uživanje! 

Poznata mama s vremena na vreme obraduje svoje prijatelje i pratioce predivnim fotografijama sa putovanja, a samo u prethodnih nekoliko meseci malena Irina posetila je i Dubai, Majami i Nicu i Monako, ali i Beograd. 

Na fotografijama je takođe primetno koliko devojčica raste i postaje prava mala damica. Pohvale za izgled neprestano dobija i mama, koja, zaista izgleda fenomenalno.