Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dirljiva poruka i fotografija nežnog džina: Dvejn Džonson postao tata po treći put (FOTO)

Glumac Dvejn Džonson, poznatiji kao Rok, objavio je vest na svom Instagram profilu da je po treći put postao ponosan otac malene devojčice.

 Izvor: Foto: Profimedia

Dvejn Džonson je svoje obožavaoce obradovao vešću da se njegova supruga porodila i da su dobili malenu Tijanu Điju.

Ovo je njegova treća ćerka. Sa Loren Hašijan je u braku od 2007.godine i sa njom ima dvogodišnju Džasmin. Dok je iz prvog braka sa Deni Garsijom, dobio šesnaestogodišnju Simon Aleksander, koja je krenula očevima stopama i bavi se glumom. 

 foto:Profimedia

Dvejn je dirljivom fotografijom ispratio rođenje malene Tijane i dokazao da za razliku od filmskih uloga koje je tumačio, ima srce nežnog džina. U poruci ispod slike je poručio kako je presrećan i ponosan jer je dobio još jednu jaku devojčicu. Kao i da mu je jako teško da iskaže tu količinu nove vrste ljubavi, poštovanja i divljenja za svoju i sve žene na svetu. Savetuje sve muškarce da prisustvuju tom jedinstvenom trenutku u životu i da pruže maksimalnu podršku suprugama prilikom porođaja. A svojoj malenoj Tijani je obaćao, baš kao i njenim starijim sestrama da će ih voleti i štititi i da će se tuditi da uvek bude nasmejana. Na kraju je istakao kako ga ova uloga čini najponosnijim.

A post shared by therock (@therock) on Apr 23, 2018 at 10:52am PDT

Ko bi očekivao nešto ovako nežno i slatko od poznatog Roka, zar ne? 

Najnovije

Vesti

Porodica