Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I zabava i edukacija: 4. Vikend, beba, dece i trudnica

Manifestacija "Vikend, beba, dece i trudnica" se tradicionalno održava dva puta godišnje i predstavlja idealnu priliku za upoznavanje trudnica, roditelja i mališana sa proizvodima i uslugama koji su dostupni na našem tržištu.

  Izvor: Foto: Profimedia

4. Vikend, beba, dece i trudnica održaće se 28. i 29. aprila (dani vikenda) u centralnom atrijumu Shopping mol-a Delta City, od 10-22h. 

Vikend, beba, dece i trudnica je namenjen svim roditeljima koji žele da se upoznaju sa vrhunskim BRENDOVIMA,  koji svojim proizvodima i uslugama pomažu i olakšavaju podizanje dece. Na Vikendu beba, dece i trudnica, očekuju ih fantastični popusti, promocije, degustacija proizvoda i pokloni.

4. Vikend, beba, dece i trudnica podržaće YUMAMA,  u vidu medijskog pokroviteljstva i promocije događaja.

Edukativni program na 4. Vikendu beba, dece i trudnica podržaće i Udruženja patronažnih sestara i babica Srbije, demonstacijom prve nege novorođenčeta, kao i Slađana Crvenkov, viša medicinska sestra, autorka edicije knjiga "Treba znati"za trudnice i porodilje, sa interaktivnom radionicom o dojenju i najčešćim nedoumicama.

Svaka trudnica dobiće spisak potrebnih stvari za porodilište, spisak prve kupovine i poklone.

Trudniće i roditelji će imati mogućnost da se konultuju sa stručnjacima i dobiju korisne informacije iz oblasti pedijatrije, ginekologije, nutricionizma, stomatologije, psihofizičke pripreme trudnica, logopedije, matičnih ćelija, dermatologije ikorektivne gimnastike.

Manifestacija će pored edukativnog dela, sadržati i  bogat zabavni program za bebe i mališane. Nagradne igre i pokloni za bebe, zabava sa animatorima i klovnovima, baletske i plesne škole, pozorišta za decu i sportske aktivnosti. 

Sve ovo, i još mnogo toga očekuje vas na 4. Vikend, beba, dece i trudnica, a u cilju promocije zdravog, srećnog i sigurnog odrastanja i uspešnog roditeljstva.

  Foto: Promo

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica