Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Premijera lutkarske predstave: 'Neobična putovanja' za sve koji su radoznali duhom

U Pozorištu lutaka "Pinokio", u nedelju 29. aprila, sa početkom u 20 časova, održaće se premijera lutkarske predstave "Nobična putovanja".

  Izvor: Foto: Promo

"Neobična putovanja" je autorska predstava Bojana Barića, koji je u Finskoj osnovao SAMPO, pozorište lutaka i Centar za lutkarstvo. Svoje brojne talente Bojan je utkao u ovu predstavu.

U tome su mu posvećeno pomogli članovi ansambla Pozorišta lutaka "Pinokio": Zoran Milošaković Tasić, Bojislav Savić, Dragiša Kosara, Željka Mandić i mnogi drugi, gradeći zajedno predstavu u kojoj se Žil Vernove Vizije budućnosti ostvaruju kroz pronalaske Nikole Tesle. Ova dva velikana su stvorila savremen Svet u ostavili su za sobom putokaze ka budućnosti koja se i posle mnogo godina ostvarila i još uvek ostaruje. Oni su dali put kojim smo išli. Šta dalje? Kakav Svet mi gradimo, šta ostavljamo za budućnost? Prava pitanja za generaciju koja dolazi!   

Ovo je četvrta predstava u kojoj je za "Pinokio" učestvovao, njegova svetski poznata predstava Maks Metalik, već četrnaest godina osvaja brojna srca. Osobenost svih njegovih dela je da su prilagođena svim generacijama, dok u deci bude radoznalost, otvoren um i kreativnost, kod odraslih budi dete u njima. 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica