Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Holistički pristup majci i novorođenčetu: Besplatno savetovalište za trudnice u GO Stari grad

Na simpozijumu "Holistički pristup majci i novorođenčetu", koji će se održati 28. aprila, zainteresovane trudnice će imati priliku da saznaju više o pripremi za porođaj, nezi bebe, njenom razvoju u toku prve godine života, kao i ...

 Izvor: Foto: Profimedia

Simpozijum "Holistički pristup majci i novorođenčetu" trajaće od 9 do 17 sati u velikoj sali GO Stari grad.

Organizatori iz Udruženja zdravstvenih radnika i saradnika "TIM KME" najavljuju da trudnice na simpozijumu dobiti između ostalog informacije o vezi toka trudnoće, porođaja, pravilne nege i ishrane novorođenog deteta i odojčeta.

Povezane vesti

Prva dva sata stručnjaci će razgovarati o vantelesnoj oplodnji, duli kao podršci na porođaju, strahu od trudnoće, psihofizičkoj pripremi za porođaj kao i o muzici i trudnoći.

Zatim slede predavanja o jogi o trudnoći, aromaterapiji, epiduralnoj anesteziji, postupanju sa trudnicom zaraženom morbilima...

Na simpozijumu trudnice će se moći informisati i kontracepciji posle porođaja, dojenju, nezi bebe u prvim danima, zdravlju bebe u prvih mesec dana, zatim i o nezi kože novorođenčeta, masaži trudnica i beba i za kraj o pripremama za jaslice.

Povezane vesti

Udruženje "TIM KME" sipozijum organizuje uz podršku GO Stari Grad i KBC "Dr Dragiša Mišović".

Najnovije

Vesti

Porodica