Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Četvorogodišnji dečak koji je pao sa trećeg sprata, van životne opasnosti

Dečak koji je juče u naselju Kotež pao sa trećeg sprata, danas je van životne opasnosti.

  Izvor: Foto: Shutterstock

"Dečak je obuo čizmice i ogrnuo se ćebetom. Krenuo je ka vratima, da pođe za ocem, koji je nekoliko trenutaka ranije otišao do obližnje prodavnice i ostavio ga samog bukvalno na nekoliko minuta. Kad je naišao na zaključanu bravu, mališan je otišao na drugi kraj stana, popeo se na stolicu i otvorio mali kuhinjski prozor. Zakoračio je i pao sa trećeg sprata".

Ovako, za Novosti, priča Aleksandra, komšinica četvorogodišnjeg M.R, koji je u nedelju oko 15.35 časova u bloku Sutjeska u beogradskom naselju Kotež, pao sa trećeg sprata zgrade i pukom srećom ostao živ!

Zbog drveta i visoke ograde, koji su mu ublažili pad, zadobio je lakše povrede i zbrinut je na Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj.

"Bila sam u stanu sa decom i čula sam neko cviljenje spolja", priča nam Aleksandra."Prvo tiho, pa sve jače. Pomislila sam da čujem mačke, međutim, kad sam pogledala kroz prozor, sledila sam se od užasa. Moj mali komšija je ležao na ulubljenoj tarabi. Brzo sam sišla dole i sklonila ga sa ograde.

Bio je sav u ogrebotinama, jer su ga prilikom pada zakačile grane sa drveta. Drhtao je, plakao, mnogo se uplašio i uprljao od blata. Pozvala sam Hitnu pomoć i presvukla ga. U međuvremenu je došao dečakov otac i nije mogao da veruje šta se dešava, bio je van sebe", priča komšinca.

Komšije kažu da samohrani otac mnogo brine o svom četvorogodišnjem sinu i da ovaj incident nije posledica nemarnosti već splet nesrećnih okolnosti.

"On radi na pumpi, u ovoj zgradi žive u iznajmljenom stanu. Kad je vikendom na poslu, pozove neku ženu da mu pričuva dete. Mališan je uvek čist, uredan i lepo obučen. Trudi se da svom sinu sve obezbedi, da dečak ne oseti nedostatak majke koja, navodno, ne želi da ima kontakt sa bivšim suprugom i detetom. Nije došla ni u nedelju kad je dečak pao. Nadamo se da komšija sa trećeg sprata neće imati problem sa socijalnim službama zbog ovog nemilog događaja", završava komšinica.

Povezane vesti

Čitav dan pored svog mališana

U ponedeljak, dan posle nesreće, dečakov otac nije bio u stanu u naselju Sutjeska u Kotežu. Prema rečima komšija, on se mnogo potresao i u ponedeljak je ceo dan proveo pored mališana u Tiršovoj. Prema nezvaničnim informacijama, četvorogodišnjak nije imao nikakve vidljive povrede i nije u životnoj opasnosti.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica