Jedna od najlepših žena u Holivudu već neko vreme čezne za velikom porodicom, a želja da postane mama uskoro će joj se ostvariti.

Rejčel Mekadams, koju smo zavoleli još kao tinejdžerku u filmu Mean Girls, a onda tu ljubav potvrdili u filmu Beležnica, čeka bebu sa Džejmijem Lindenom, pišu američki mediji. Dve godine mlađi scenarista i šarmantna glumica su u srećnoj vezi već dve godine, a ovo će biti njihovo prvo dete.

Otkad je objavljena ova srećna vest, Rejčel se nije oglašavala u medijima, a izvori ističu da su je nedavno videli u Atlanti i da je izgledala kao da je zaista u drugom stanju.

"Izgledala je kao da je u sedmom mesecu trudnoće", izjavio je neimenovani izvor za E! News.

Poslednje fotografije Rejčel Mekadams koje su se pojavile u javnosti jesu paparaco fotke koje su nastale krajem novembra prošle godine na aerodromu u njenoj rodnoj Kanadi, a glumica na njima zaista izgleda kao da krije stomačić.

Slavna lepotica, inače, tokom cele karijere krije svoj privatni život od javnosti. Ipak, ona vezu s Lindenom nije uspela da sakrije, pa su ih predstavnici medija viđali zajedno u Los Anđelesu i Parizu.

Pre nego što je pala na šarm Džejmija Lindena, poznato je da je Rejčel imala dvojicu slavnih momaka - bila je u dužim vezama s glumcima Majklom Šinom i Rajanom Goslingom.

Kako pišu američki mediji, poznata glumica je u sedmom mesecu trudnoće.