Goca Tržan je i ove godine sa porodicom uživala u čarima jednog austrijskog skijališta. Međutim, drugog dana su se našli u veoma teškoj i neizvesnoj situaciji kada su upali u snežnu mećavu.

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on Jan 21, 2018 at 8:29am PST

Kako navodi izvori blizak paru, Goca i njen suprug Raša su pravi egzibicionisti i zaljubljenici u skijanje, te su rešili da se oprobaju na jednoj veoma zahtevnoj stazi. Međutim, uhvatila ih je jaka snežna oluja, zbog čega su satima bili zarobljeni u mećavi. Pokušavali su na sve moguće načine da se izbore sa lošim vremenskim uslovima, ali im nije polazilo za rukom. Kako je vreme odmicalo, panika ih je sve više hvatala i počeli su svi zajedno da mole boga da spasu svoje živote. Razume se, najviše se uplašila Lena. Nakon dva ili tri sata, Raša i Goca su uložili sav napor i trud, pa su se, kako tvrdi pomenuti izvor, probijali kroz oluju da bi na kraju uspeli da dođu do podnožja planine zajedno sa Lenom. 

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on Jan 23, 2018 at 2:23am PST

Ovim povodom oglasila se i Goca Tržan.

"Tačno je da nas je uhvatila baš ozbiljna snežna oluja, ali uspeli smo nekako da se izvučemo i da doskijamo do podnožja planine, ali nije bilo baš naivno. Uspeli smo jer smo iskusni skijaši, pratili smo znakove, bili smo oprezni", izjavila je Goca.

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on Jan 21, 2018 at 3:46am PST