Pop pevačica Nataša Bekvalac, koja je ušla u deveti mesec trudnoće, broji dane do porođaja koji je zakazan za 1. mart u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Nataša je na poslednjoj kontroli, uz konsultaciju sa svojim ginekologom, donela odluku da će se poroditi carskim rezom kako bi prošla što bezbolnije i sigurnije.

Iako je trudnoću održavala u Beču, pevačica se opredelila da svoju drugu ćerkicu na svet donese u Beogradu. Nedavno je sa suprugom, IT stručnjakom i jednim od najuspešnijih mladih preduzetnika u Beogradu Lukom Lazukićem, posetila svog lekara u prestonici Austrije i odradila sve potrebne analize. S obzirom na to da je uglavnom morala da miruje poslednjih meseci kako bi trudnoću iznela do kraja, savetovano joj je da, pogotovo u devetom mesecu, ne bi trebalo da putuje i da je najbolje rešenje da ostane kod kuće.

Nataši je u Beogradu preporučena najbolja klinika, gde je već uplatila apartman u kojem će nakon porođaja boraviti nekoliko dana. Ako sve bude po planu, Nataša bi već krajem februara trebalo da se tamo smesti i mirno dočeka 1. mart, koji jednako s nestrpljenjem čekaju i ona i njen suprug.

Otkako je ponovo ostala u drugom stanju, Nataša ne skida osmeh s lica, pa iako retko govori o svojoj intimi u javnosti, pogotovo o trudnoći, nijednog trenutka nije želela da skriva svoje emocije.

"Lepe stvari nikada nisam krila, a trudnoća je moja velika sreća, jednako kao i sreća mog muža", rekla je Nataša prošle godine ubrzo pošto je saznala da je u blagoslovenom stanju.

U pevačicinoj kući poslednjih dana aktuelna je tema izbora imena za bebu. Pošto već imaju nekoliko opcija, a pored njenih, tu su i predlozi njenog supruga, ali i njenih sestara Dragane i Kristine, Nataša je ipak konačnu odluku prepustila svojoj jedanaestogodišnjoj ćerki Hani, koju je dobila u prvom braku sa slavnim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem. Time je veoma obradovala svoju naslednicu, koja s nestrpljenjem čeka dan da zagrli svoju sestru. Inače, Nataša je i Hanu rodila u martu, koja će ubuduće svoj rođendan slaviti samo sedamnaest dana posle svoje mlađe sestre.

Inače, Nataša i Luka sklopili su građanski brak na Ibici 25. septembra prošle godine, na dan njenog 37. rođendana, u prisustvu kumova i 25 najbližih rođaka i prijatelja. Oni su s gostima na egzotičnoj destinaciji proveli nedelju dana i uživali u malom medenom mesecu.

"Ovo mi je poslednji brak", rekla je nakon putovanja pevačica, sigurna da je konačno pronašla muškarca s kojim će dočekati starost.

Kako bi i pred Bogom ozvaničili svoju ljubav, Nataša i Luka zakazali su i crkveno venčanje, a tog dana obaviće i sveti čin krštenja svoje bebe. Srećni događaj trebalo bi da se dogodi veoma brzo nakon što se pevačica oporavi posle porođaja. Iako je Luka želeo da crkveno venčanje obave još na početku Natašine trudnoće, pevačicina želja je bila da dve važne stvari obave u jednom danu. Oboje su presrećni zbog događaja koji slede, a Nataša je već počela da gleda venčanice i raspituje se o detaljima za venčanje.

Poslednje dane trudnoće pop zvezda provešće sa svojom porodicom u novom domu. Naime, ona se sa suprugom i ćerkom nedavno preselila na svoj porodični salaš u Čeneju, nadomak Novog Sada, gde poseduje luksuznu kuću sa bazenom. Hana je takođe promenila školu, pa već izvesno vreme pohađa časove u Novom Sadu. Iako je Nataša selidbu odavno želela, u Beogradu su se zadržali jer joj je bilo lakše da trudnoću održava u prestonici. Iz porodilišta bi trebalo da se upute pravo u svoj novi porodični dom, gde će ih čekati sve spremno, posebno soba za bebu.

I dok je potpuno usredsređena na privatni segment svog života, Nataša ipak ne može bez posla. Doskoro je ozbiljno radila na novim pesmama u muzičkom studiju, a svoje fanove obradovaće već u junu povratkom na scenu.

Pogledajte galeriju...

'Lepe stvari nikad nisam krila' rekla je Nataša kada je objavila da je u drugom stanju, a sada otkriva i sve najlepše planove za prve dane sa bebom.