Gradski hor "Čarobne frulice" i pozorišni studio primaju nove članove, a omladinci će imati prilike da se uključe u pozorišni projekat "Glumac je glumac...".

​DEČIJI GRADSKI HOR "ČAROBNE FRULICE"- organizuje audiciju za prijem novih članova. Na audiciju za Dečiji gradski hor se mogu prijaviti deca od 6-12 godina. Hor vodi Dušica Stojković, muzički pedagog.

Audicija za hor će se održati od 16.00 do 18.00 časova.

Foto: Promo

​POZORIŠNA RADIONICA "I MALI GLUMAC JE GLUMAC" omogućava razvoj samopouzdanja, scenskog govora i scenskog pokreta i razvijanje ljubavi prema scenskoj umetnost kroz zajedničko savladavanje različitih glumačkih zadataka. Deca od 8 do14 godina će dobiti priliku da se iskažu u originalnom pozorišnom okruženju jer je u planu javno izvođenje postignutog i završna predstava na kraju drugog polugodišta. Iz odabranog broja dece biće regrutovani oni koji će imati prilike da učestvuju u nekom od tv serijala i filmskih projekata koji su u toku, dečijim smotrama i manifestacijama.

Audicija za radionicu "I mali glumac je glumac"će se održati od 16.00 do 18.00 časova.

​OMLADINCI između 15 i 20 godina zainteresovani za pozorište ove subote imaće priliku, ako budu izabrani, da se uključe u pozorišni projekat pod nazivom "Glumac je glumac" pozorišnu radionicu za srednjoškolce i omladinu.

Audicija za radionicu "Glumac je glumac..." će se održati od 17.00 do 19.00 časova. Pozorišne radionice vode Nenad Pećinar, glumac i prvak drame SNP-a i Severina Prostran Miletić pozorišni pedagog. 

Više informacija možete dobiti na telefone 063 52 11 23, 063 59 25 59 i na e-mail - deci.na.dar.ns@gmail.com.