Pravi primer za izreku - "treća sreća" je Eva Longorija, koja je nakon dva braka iza sebe pronašla čoveka svog života i sa kojim će se po prvi put ostvariti u u ulozi majke.

Zanosna glumica je sa svojim obožavaocima na Instagramu podelila dirljivu sliku iz porodničnog doma i, nakon višemesečnog nagađanja medija, potvrdila vest o trudnoći.

U opisu fotografije na kojoj Evin stomačić maze članovi porodice, glumica je napisala: "Nova godina - nove avanture. Zahvalna sam svojoj divnoj porodici na ljubavi koju već pružaju ovoj bebi".

Eva Longorija sa svojim suprugom Hoseom Bastonom očekuje prvo dete i, ako je verovati medijima, u pitanju je dečak. Njihova ljubav traje od 2013. godine a dolazak sina prvenca očekuje se na proleće.

Podsetimo, Hose iz prethodnog braka ima troje dece dok će slavna glumica prvi put imati priliku da se oproba u najlepšoj ulozi svake žene.

Koliko trudnoća prija dragoj Evi dokazuju i fotografije koje svakodnevno beleže paparaci. U našoj galeriji pogledajte samo neke od njih...

Nakon višemesečnog nagađanja medija, poznata glumica potvrdila je vest o trudnoći i to predivnom fotografijom iz svog doma.