Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tek kada postaneš roditelj shvatiš težinu reči 'zdravlje': Ana Nikolić za novu godinu ima samo jednu želju (FOTO)

Prošle godine poznata pevačica postala je majka devojčice Tare, a ona joj je potpuno promenila pogled na život i prioritete.

 Izvor: Foto: Nebojša Mandić

Pevačica je, sumirajući prethodnu godinu, istakla kako je to, bez obzira na sve, bila najlepša godina u njenom životu jer je na svet donela ćerkicu Taru.

"Imamo jelku. I pas Simba ima jelku. Non-stop se slikamo. Ona tako gleda sve te ukrase i sva je znatiželjna i ništa joj nije jasno. Ja se nadam da će već sledeće godine sve to znati i tražiti poklone. Tara fanatično gleda TV. 15 minuta gleda i ne trepće, sama se zabavlja. Sve joj je interesantno što sija, i ta jelka sa lampicama, baš sve. Jedva čekam sledeću godinu kada će svašta da me pita i da očekuje Deda Mraza" ispričala je poletno Ana u "Premijeri".

Povezane vesti

Kada je reč o novogodišnjim željama, Nikolićeva ima samo jedno na umu.

"Tek kada postaneš roditelj shvatiš težinu te reči "zdravlje". Nemam više taj luksuz da ne budem dobro jer moraš da si potpuno zdrav zbog tog deteta. Zato samo to želim sebi i svojoj porodici", zaključila je pevačica, uz dodatak da smatra da bi trebalo svoju publiku da iznenadi jednim spektakularnim velikim koncertom u prestonici.

Povezane vesti

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica