Prva beba rođena 1. januara, 45 minuta posle ponoći, je dečak koji je drugo dete porodilje iz Kragujevca i težak je 3.200 grama, rečeno je u porodilištu Kliničkog centra.

U Beogradu - blizanci!

U Ginekološko akušerskoj klinici Narodni front samo nekoliko sekundi posle ponoći rodili su se blizanci Aleksandar i Viktor.

Hrabra i ponosna mama dvadesetčetvorogodišnja Viktorija Vuković prelepe dečake je na svet donela prirodnim putem, ne carkim rezom, kao što je to najčešći slučaj kod blizanačkih trudnoća, što ovaj porođaj svrstava u veoma redak.

Blizanci i u Novom Sadu

Blizanci Stefan i Lazar Jablanov prve su bebe u 2018. godini u novosadskoj Klinici za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu, popularnoj "Betaniji".

Stefan je nešto stariji i rođen je u noćas 1.19 časova, dok je Lazar svega osam minuta mlađi od svog brata blizanca.

Njihova tridesetšestogodišnja majka Borbala je drugorotka i oseća se veoma dobro, baš kao i mala braća Jablanov.

Vranje

U Vranju je samo dva minuta posle ponoći 1. januara rođen dečak koga je na svet donela Bojana Aritonović iz Dubnice kod Vranja.

Dečak koji je drugo dete Bojane Aritonović, težak je 3.350 grama, a dugačak 54 centimetra.

U Novogodišnjoj noći vranjsko Porodilište je, prema rečima zaposlenih bilo bogatije za još tri bebe. Njihovim majkama, dvema iz Vranja i jednoj iz Preševa, uručeni su iznosi od po 10.000 dinara.

I jedna poznata dama po treću put je postala mama

Noć uoči Nove godine, na svet je došla i beba jedne poznate mame. Naime, jedna od najlepših holivudskih glumica, Džesika Alba, na svet je donela dečaka Hajesa, a svoju radost podelila je sa pratiocima na Instagramu.

"Ovo je najbolji poklon koji smo mogli da dobijemo za Novu godinu!", napisala je ponosna mama.

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on Jan 1, 2018 at 11:05am PST