Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'Antologija priča o neplodnosti 1': 43 istinitih priča o borbi, istrajnosti i pobedi

"Bilo je teško ponovo prolaziti kroz taj bolan period života, koji se često mogao nazvati paklom, kako bismo napisali ovu knjigu", grupa autora - članovi foruma "Kutak", onlajn zajednice.

 Izvor: Foto: Promo

Knjiga "Antologija priča o neplodnosti 1" sadrži 43 istinite priče parova u vrtlogu neplodnosti, što je čini jedinstvenim izdanjem u Srbiji. Ovo je prirodan nastavak onoga čime se onlajn zajednica "Forum Kutak" najviše bavi i zbog čega je, pre deset godina, i nastala. U pitanju je tema neplodnosti, odnosno međusobna podrška ženama i svim onim parovima koji se suočavaju sa izazovima začeća. Svi autori tekstova, članovi Kutka, potpisani su nadimcima koje koriste na Forumu.

"U ovoj knjizi nećete naći velikane reči, opisa i izraza. U njoj se nalazi samo i jedino život, naš život, opisan onako kako smo najbolje mogli, umeli i znali. Bilo je teško ponovo prolaziti kroz taj bolan period života, koji se često mogao nazvati paklom, kako bismo napisali ovu knjigu. Ipak, knjiga je napisana zbog vas kojih u Srbiji ima 400.000, koji trenutno idete stazom pakla kojom smo mi gazili, s verom da će vam doneti ohrabrenje, nadu i snagu da izdržite do pobede. Knjiga je namenjena i vama koji nikada, na sreću, nećete biti i niste deo priče zvana neplodnost, kako biste bolje sagledali i razumeli našu borbu", Forum Kutak, onlajn zajednica.

"Antologija priča o neplodnosti 1" je zaživela je zahvaljujući radu mnogih ljudi. Tokom desetogodišnjeg rada Foruma organizovani su mnogi projekti i akcije. Na tom dugačkom spisku rodila se ideja za izdavanjem knjige, u kojoj bi članovi Kutka napisali svoje iskustvo o prolasku kroz svet neplodnosti. 

Primerak možete da naručite OVDE, ili jednostavno na E-mail adresu: [email protected].

Sav prihod od prodatih knjiga namenjen je štampanju dva nova naslova "Priče o usvajanju" i "Antologije 2". 

"Nadamo se da će Vam informacije sa foruma Kutak, kao i naša iskustva u knjizi, biti blagoslov i izvor neizmerne radosti u budućnosti," porčuju iz Kutka.

O forumu "Kutak"

Ideja za osnivanje foruma Kutak potekla je od male grupe žena koja je tragala za adekvatnim informacijama, razumevanjem i podrškom u borbi koja im je bila zajednička, u borbi protiv neplodnosti! Znajući da je neprocenjivo imati nekoga sa kim možemo podeliti sve probleme u toj borbi, a kasnije i radosti u trudnoći i roditeljstvu... forum Kutak je započeo svoj život 1. januara 2008. godine. Neprofitabilan je i jedini cilj mu je međusobna podrška.

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica