Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uspomena za ceo život: Ana Nikolić za Taru pripremila poklon kakav je ona davno dobila od oca (FOTO)

Ana Nikolić će ove Nove godine, čerkici Tari ostaviti poklon koji će joj biti uspomena za ceo život.

 Izvor: Foto: Dragana Udovičić

Naime, pevačica će naslednicu darovati narukvicom kakvu je i njoj poklonio pokojni otac kada je bila dete.

Kako otkriva izvor blizak pop zvezdi, Nikolićeva se na takav korak odlučila jer je bila veoma vezana za oca Dušana, koji je 1998. preminuo od infarkta.

"Ana od detinjstva nosi zlatnu narukvicu koju joj je tata poklonio, a na kojoj piše njeno ime. Iako je imala prilike da nosi i mnogo skuplje komade nakita, taj poklon joj je do danas ostao omiljen, i zato želi da i njena Tara ima takvu uspomenu. Ovih dana Ana je posetila jednu beogradsku zlataru, gde je naručila narukvicu, na kojoj će pisati ime njene ćerke, što ju je posebno raznežilo i podsetilo na dane provedene sa ocem", objašnjava naš sagovornik, a koliko je pevačica bila vezana za oca pokazuje i podatak da mu je na albumu "Labilna" posvetila pesmu "Da te vratim".

Povezane vesti

Iako u javnosti ne želi mnogo da govori o svom privatnom životu, te ni ovim povodom nije bila dostupna za komentar, 11. maja, na godišnjicu smrti Dušana Nikolića, Ana je na Instagramu napisala:

"Tog dana stalo je i moje srce! Nedostaješ... tako mi nedostaješ... za sve što prošlo je... za sve što dolazi... zauvek! Volim te, tata..."

Baš zato što je njoj tata mnogo značio, bivša supruga repera Stefana Đurića Raste učinila je sve da njena naslednica, koja je rođena pre svega četiri i po meseca, ne pati zbog razvoda.

Povezane vesti

"Ana je srećna što je sa Rastom uspela lako da se dogovori o svemu u vezio sa Tarinim odrastanjem. On svakodnevno viđa devojčicu i ona mu se svaki put obraduje, tako da su njih troje ostali porodica i nakon razvoda", zaključuje naš sagovornik, a da su njegovi navodi tačni pokazuje i to što je Nikolićeva nedavno izjavila:

"Verujem da će Tara biti izuzetno vezana za Stefana, jer su sve devojčice privrženije očevima. Ja sam mog obožavala, bio mi je centar sveta. Kada ga ugledam, odmah širim ruke, oči mi zacakle, trčim mu u zagrljaj. Posebna je ljubav između ženskog deteta i tate".

Najnovije

Vesti

Porodica