Roditelji napadnute devojčice su javno objavili snimak nadzornih kamera iz igraonice, a reagovala je i policija, te je sporni slučaj danas dobio i epilog, prenosi fokus.ba.

Banjalučka policija identifikovala je ženu koja je napala trogodišnju devojčicu u jednoj banjalučkoj igraonici.

Iz PU Banja Luka je potvrđeno da su primili prijavu o ovom događaju, te da je identifikovana tridesetšestogodišnja Banjalučanka M. Č. koja je počinila prekršaj, a policajci su joj, kako saznajemo, izrekli novčanu kaznu.

Policijskoj upravi Banja Luka se, kako je navedeno, 16. decembra 2017. godine u 13 sati obratila žena koja je prijavila da je njenu maloletnu ćerku fizički napala nepoznata ženska osoba u igraonici "Zemlja čuda" u jednom tržnom centru u Banjoj Luci.

"Izlaskom na mesto događaja policijski službenici su utvrdili da je nepoznata ženska osoba, nakon što je videla međusobno gurkanje između dece, ušla u prostor za igru i devojčicu koja se gurala sa njenim detetom, uhvatila za ruku i odgurnula je. Dete je nakon toga palo u ograđeni prostor za igru, pojasnili su u PU Banja Luka.

Oni su istakli i da je danas osumnjičena Banjalučanka M. Č. došla u njihove službene prostorije, te joj je izdat prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru.