Neke na plaži, neke u okrilju svoje porodice, a neke radno... Mnoge poznate mame, ali i one koje se tek pripremaju za tu lepu ulogu, su na svojim Instagram profilima objavile novogodišnje fotografije i čestitale svim svojim prijateljima Novu godinu. Pogledajte koje trenutke i reči za uspešan početak godine su izabrale Maraja Keri, Viktorija Bekam, Madona, Ivanka Tramp, Ana Ivanović...

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on Dec 31, 2017 at 3:17pm PST

Planetarno poznata pevačica Maraja Keri je svoje fanove na Instagramu pozvala da zajedno dočekaju 2018. na trgu u Njujorku, odakle je objavila još nekoliko fotografija uz čestitke.

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on Dec 31, 2017 at 10:21pm PST

Bekamovi su Novu godinu proslavili u krugu porodice, a ponosna mama i supruga Dejvida Bekama, izabrala je baš ovu fotografiju da poželi svim svojim prijateljima srećnu 2018. "Volimo vas sve! Poljupci od svih nas!", napisala je Viktorija.

Sudeći po kratkom video prilogu, ova poznata porodica je praznike provele kraj mora.

Novu godinu na plaži je dočekala još jedna poznata porodica. Ketrin Zita Džouns je objavila fotografiju iz Hong Konga, gde je zajedno sa suprugom i decom provela praznike. "Želimo vam divnu novu godinu", napisala je poznata glumica i objavila kratak video prilog predivnog, sjajnog neba iznad ovog veličanstvenog grada.

"Neka ova godina bude ispunjena srećom, smehom, ljubavlju, zdravljem...Veoma smo uzbuđeni zbog nove godine i novih početaka", napisala je naša poznata trudnica Ana Ivanović i tagovala svog supruga, takođe uspešnog sportistu Bastijana Švajnštajgera.

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Dec 31, 2017 at 1:20pm PST

Ćerka predsednika Amerike, Ivanka Tramp, odabrala je zvaničnu porodičnu fotografiju da svojim prijateljima čestita novu godinu.

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Dec 31, 2017 at 5:56pm PST

Uz ovu preslatku fotografiju, poznata mama je napisala: "Lepo je biti kod kuće", gde je sa svojom decom i suprugom provela praznične dane.

Još jedna poznata mama provela je praznike sa decom. Madona je objavila ovu lepu fotografiju sa ćerkom i otkrila fanovima: "Spremni smo za 2018."

A post shared by Madonna (@madonna) on Dec 31, 2017 at 7:15pm PST

Da je za doček bilo baš veselo, pokazuje i katak video koji je ova popularna pevačica objavila, uz komentar: "Ovo će biti najbolja godina do sada!"

A post shared by Madonna (@madonna) on Jan 1, 2018 at 12:55am PST

Pridružujemo se čestitkama poznatih mama. Neka vam ova nova godina zaista bude najbolja do sada!