Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KLINCI JE OBOŽAVAJU: Predstava Ponoćna čarolija ove nedelje obilazi Srbiju

Novogodišnja pozorišna senzacija, dečija predstava „Ponoćna čarolija“ narednih dana obići će Srbiju, kako bi najmlađa publika širom zemlje bila u prilici da oseti pravi pretpraznični duh i druži se sa popularnim glumcima Brankicom ...

 Izvor: Foto: Željka Dimić

Premijera predstave u Beogradu „Ponoćna čarolija“ izazvala je pravu euforiju, pa publika širom Srbije sa velikim nestrpljenjem očekuje igranja u svom gradu. U petak, 22. decembra predstava stize u Nis, zatim je na redu Novi Sad 24. decembra, a onda i Kragujevac 29. decembra. Zbog velikog interesovanja, predstava će se igrati ponovo u Beogradu i to 23. decembra u Dečijem kulturnom centru. 

- Radujemo se druženju sa publikom u danima koji su pred nama. „Ponoćna čarolija“ vraća prazničnu atmosferu u gradove širom Srbije, a srećni smo što  ćemo kroz ovu predstavu podsetiti najmlađe zbog čega je važno da nikada ne izgube veru u magiju novogodišnjih praznika – poručuju glumci.


Stefan Radonjić, Anita Stojadinović, Brankica Sebastijanović i Luka Raco u predstavi "Ponoćna čarolija"; Foto: Željka Dimić

Fantastična ekipa mladih glumaca: Brankica Sebastijanović, Luka Raco, Stefan Radonjić, Anita Stojadinović i Vladimir Vučković, na čelu sa rediteljem Vladanom Đurkovićem doneli su pred publiku predstavu koja na autentičan način govori o prazničnoj čaroliji.

Predstava "Ponoćna čarolija" nastala je kao autentični proizvod produkcijske kuće "Emotion", koja je prošle godine publici predstavila brodvejski mjuzikl "Pepeljuga", o kome se još uvek priča. Ove godine "Emotion Live" donosi priču o devojčici Mini (Brankica Sebastijanović) koja, uprkos svim problemima koji je sputavaju, pokušava da sa svojim drugarima iz odeljenja pripremi novogodišnju školsku priredbu. Koliko će im u svemu ovome pomoći Deda Mraz, praznična magija i njihovo drugarstvo, saznaćete u predstavi u kojoj glume miljenici mlađih generacija!


Vladimir Vučković kao Deda Mraz u predstavi "Ponoćna čarolija"; Foto: Željka Dimić

Karte za "Ponoćnu čaroliju", bez koje ove praznici neće proći, mogu se kupiti putem Eventim servisa i na www.eventim.rs.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica