"Trudimo se da maksimalno iskoristimo sve novoizgrađene kapacitete u kompleksu i da na beogradskoj planinskoj lepotici napravimo zimsku čaroliju za celu porodicu", izjavila je Jelena Gajić, koordinatorka programa na Avalskom tornju.

U nedelju, 24. decembra od 12.30 časova biće organizovana besplatna novogodišnja zabava za mališane. Pored igraonice, diskoteke i kreativnog kutka, deca će moći da učestvuju i u "Potrazi za blagom". Kroz ovu interesantnu i uzbudljivu igru decu će voditi animatori, koji će im pomoći i da prošire svoja znanja o zaštiti životne sredine, a sve sa ciljem da pronađu blago koje će malom pronalazaču zaista ulepšati novogodišnje praznike.

Naravno, glavni akter zabave će svakako biti Deda Mraz, koji će se i slikati sa decom ispod samog tornja. Avala je prekrivena snegom, tako da će i grudvanje i sankanje biti veliki izazov za decu.

U posetu Avalskom tornju doći će i deca iz Amerike, koji su gosti našeg grada i oni će otpevati nekoliko tradicionalnih božićnih pesama i pokazati na koji način oni proslavljaju božićne i novogodišnje praznike.

Pored zimskih čarolija, deca će imati priliku da uživo vide i egzotične životinje zmije, tarantule koje će biti donete iz javnog akvarijuma.

A dok se deca zabavljaju i uživaju u besplatnim sokićima i grickalicama, i roditelji će moći da se opuste u zimskoj planinskoj idili i lepom ambijentu Avala kafea, gde će za sve posetioce toga dana biti povlašćene cene hrane i pića.

Podsećamo da je obilazak Avalskog tornja za decu do osam godina besplatan.

Ovo je idealna prilika da cela porodica provede lep zimski dan na planini, a koja se nalazi nadomak njihovog doma