Popularna pevačica u intervjuu za People pričala je o tome kako će ona i njen suprug Blejk Šelton proslaviti Božić i nadolazeće praznike, ali i otkrila šta su njeni sinovi poželeli da ih dočeka ispod jelke.

"Najstariji je sada u periodu kada je važan izgled i imidž u društvu, počeo je da upoznaje brendove, da im zna imena, tako da mi je za Novu godinu tražio Guči. 'Druže, kako ti uopšte znaš za to', pomislila sam, ja sam u njegovim godinama nosila obične farmerke", rekla je Gven povodom novogodišnje želje njenog najstarijeg sina Kingstona.

Gven Stefani iz braka sa Gavinom Rosdejlom ima još dva sina, Apola i Zumu, koji imaju tri i po i devet godina, i dodaje da je sa njima dosta lakše kada su pokloni u pitanju.

"Sa mlađima je lakše, njima ne treba Guči. Stalno ponavljam Guči u nadi da će neko iz kompanije videti ovo i poslati mu nešto", našalila se pevačica jer ona, očigledno, ne želi da kupi svom jedanaestogodišnjem sinu bilo šta iz njihovog asortimana.

"Jedne godine, sećam se, u nekom katalogu sam videla lutku i rekla 'Želim ovu bebu', i zaista sam je dobila. Međutim kada sam napunila deset, jedanaest godina, stvari su se promenile, nisu mi kupovali sve što sam poželela, i čni mi se da će isto tako biti i sa mojom decom", završila je sa osmehom pevačica, koja čeka četvrto dete u braku sa Blejkom Šeltonom.

Deca slavne pevačice Gven Stefani ove godine napisali su "skupo" pismo Deda Mrazu...