Ne samo što uspeva da izgleda sjajno u svakoj prilici već Kejt stiže i da proba nove trendove, pomeri granice u oblačenju pripadnica kraljevske porodice i pokazuje nam da u njenom stilu baš ništa nije nemoguće!

Vojvotkinja od Kembridža nedavno je sa suprugom posetila Svetski samit medija za decu u Mančesteru. Ispred zdanja u kojem je Samit održan, lepa Kejt stigla je u kariranom kaputu modne kuće L.K. Bennett kojim dominira siva boja. U pitanju je model koji doseže malo ispod kolena, naglašen je suptilnim pojasom s prilično jednostavnom šnalom, a tu su i efektni džepovi.

Ipak, prava modna poslastica usledila je kad je Midltonova skinula kaput!

Ispostavilo se da je lepa vojvotkinja odlučila da ponese crvenu mini haljinu s potpisom brenda Goat, koja košta nešto više od pet stotina britanskih funti. U pitanju je nešto laganiji i udobniji model s dugim rukavima, koji se od kukova blago širi. U pitanju je tipična zimska mini haljina, a jedan od njenih interesantnijih detalja je zatvoren okovratnik.

Naravno, Kejt je ovu haljinicu ponela sa crnim i debljim čarapama, kako pravila kraljevske porodice nalažu, a cipele su, iako imaju nešto višu štiklu, stabilne i predstavljaju sjajan izbor za dnevnu varijantu.

Iako trenutno čeka svoje treće dete, šarmantna vojvotkinja od Kembridža ne miruje - ona gotovo svakog dana izvršava svoje obaveze, i to na štiklama.