Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da se svaki roditelj zamisli i zapita: Uznemirujući snimak vršnjačkog nasilja iz škole u Aranđelovcu (VIDEO)

Nažalost, ovog jutra još jedan potresan snimak vršnjačkog nasilja raširio se Internetom da nas opomene da je krajnje vreme da se zapitamo gde rastu naša deca i u kakve ljude će da izrastu?

 Izvor: Foto: Shutterstock

Društvene mreže i YouTube, od jutros su strašniji za još jedan uznemirujući snimak naše dece. 

Učenici Tehničke škole iz Aranđelovca objavili su snimak na kome maltretiraju drugaricu iz odeljenja. Udarcima u glavu, šamarima, pesnicama. 

Povezane vesti

Vršnjačko nasilje, kao i ponos istim i potreba dece da ga snimaju i objavljuju, već neko vreme je goruća tema u Srbiji, i uprkos svim naporima da se ono suzbije, čini se da su problemi ukorenjeni negde mnogo dublje. Toliko duboko da svaki roditelj mora da zavrne rukave i kopa i rukama i nogama jer je krajnje vreme da se problem iščupa iz korena.

Kako bi svi roditelji shvatili da apeli da se vršnjačko nasilje spreči nisu samo prazne priče, nego svako od nas pojedinačno mora ozbiljno da se bavi ovim problemom, mi sa vama delimo ovaj uznemirujuć snimak.

Povezane vesti

Vršnjačko nasilje je stvarno i ne dešava se samo "nekom drugom" i "negde tamo". Na ovom snimku moglo je biti vaše dete, a jednako je strašno da se nađe u ulozi zlostavljanog, i u ulozi zlostavljača. 

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica