Vest o tome da čekaju prinovu bacila je senku na svečani bal i ceremoniju sklapanja braka iako se odatle još prepričavaju uspomene.

 "Venčanje kao simbol naše ljubavi postaje novi period u našim životima koji donosi radost, uzbuđenje i odgovornost. Svaki dan dočekujemo s osmehom, na isti način kao što se pripremamo za sve obaveze koje nam donosi zajednički život, uz bezrezervnu radost za prinovu koju očekujemo sledeće godine. Naša vizija braka ista je kao sve ono što čini našu vezu, i prirodno ćemo nastaviti naš način života. Osnivajući porodicu, sve nove odgovornosti i dužnosti očekujemo s nestrpljenjem", otkriva princeza.

U intervjuu za magazin Glossy, princeza Danica evocirala je upomene na svadbu i rekla da je svaki trenutak bio veličanstven i uzvišen.

"Posebno će nam ostati u sećanju bajkoviti trenuci našeg spremanja za ceremoniju venčanja na Belom dvoru. Momenat kada sam obukla venčanicu Roksande Ilinčić i momenat kada me je Filip prvi put u njoj ugledao, kao i ja njega u klasičnom odelu sa frakom, u nama su izazvali neizmernu radost", rekla je princeza.

Maldenci su nakon venčanja otputovali u Grčku, gde su proveli medeni mesec.

"Srećni i spokojni što smo našu ljubav krunisali brakom, sa entuzijazmom smo se uputili na jednu od predivnih Grčkih obala, gde su nam čari prirode donele zaslužen odmor. Filip i ja smo okrenuti zdravom životu, volimo duge šetnje i svež vazduh, vodimo beskrajne razgovore i najviše od svega smo se trudili da iskoristimo vreme koje je pred nama da se u miru posvetimo jedno drugom i uživamo u prvim danima našeg braka".

Iako je London za njih trenutno idealan grad za život, princ i princeza otkrili su da im je velika želja da se vrate u Beograd i da se nadaju da će im se ta želja ubrzo ostvariti.

Kompletan intervju pročitajte u prvom broju magazina Glossy koji svake srede možete pronaći uz dnevni list Kurir.

Princ Filip i princeza Danica Karađorđević otkrili su javnosti najlepše vesti.