Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rokenrol klinci uzvraćaju udarac: Prva klupska svirka Mini Master Blastersa (VIDEO)

Kada su se pojavili kao predgrupa na nastupu benda Ivane Peters, publika je ostala zatečena, ali čim su počeli da sviraju, nastala je potpuna euforija. Upoznajte Mini Master Blasterse!

 Izvor: Foto: Zoran Stojković/Klub Fest

Ivana Peters je sa svojim bendom nastupala u zemunskom klubu "Fest", a kao predgrupa na binu su se popeli Sara Peters, Emilija Ilić, Andrej Milošević, Bogdan Milenković, Mateja Mićević i Bogdan Arežina - Mini Master Blastersi.

Publika je u trenutku ostala zbunjena, ali čim su Minići krenuli, nastala je potpuna euforija!

Njihov nastup počeo je pesmom Pepersa, a onda su posle Lejdi Gage, odsvirali i hit Nirvane "Smells like teen spirit" što su prisutni u klubu pozdravili gromoglasnim aplauzom.

Povezane vesti

Nakon svirke, Ivana je sa mnom podelila svoje utiske o radu sa Mini Master Blastersima.  Foto: Privatna arhiva

Ivana Peters: Osim toga što moja ćerka peva u bendu, ja sam jako ponosna na sve njih. Zato što uče da sarađuju, i zato što je muzika lepša kada se radi u grupi. Oni imaju jedni druge i uče kako da rade na pesmama, a mi smo tu da im pomognemo i da ih usmerimo. Trudim se i kao roditelj i kao neko ko je i sam dugo bio deo benda, da im približim čitav proces.

KevaZakon: Njihova energija je neverovatna!

Ivana Peters: Da! Mislim da su jako talentovani i potpuno drugačiji od nekih starijih generacija. To je sasvim nov način razmišljanja, kada govorimo i o pevanju i o svirci, iako se dečaci jako lože na old school fazon. A opet, uz naše devojke, zavoleli su i ove aktuelne hitove, i rado ih sviraju.

Povezane vesti

 Foto: Privatna arhiva

KevaZakon: Probe su im vesele, ili da kažem bučne? (smeh)

Ivana Peters: Sa njima je naporno raditi, jer ne mogu da dođem do reči! (smeh). Ali, kad stignemo do rezultata, kad oni izađu na binu, ta energija i potpuna rasterećenost dokaz su da je dečije ludilo neverovatno kreativno i divno! Zato ih, uslovno rečeno i puštamo da rade šta žele, da se na probama pre svega zabavljaju i da u tome uživaju! Oni imaju talenta mnogo više i od nekih aktuelnih izvođača na našoj sceni, i zaista mislim da svirkom mogu da pariraju odraslim muzičarima. I tek će to moći. I muzički, i instrumentalno i vokalno.

Povezane vesti

Nakon svirke, Mini Master Blastersi su se slikali sa oduševljenom publikom, a bubnjar Bogdan Arežina, dao je i svoj prvi autogram. Ali tek nakon što smo mu objasnili šta treba da uradi, i zašto. (smeh).

 Foto: Privatna arhiva

Kada su se pojavili kao predgrupa na nastupu benda Ivane Peters, publika je ostala zatečena, ali čim su počeli da sviraju, nastala je potpuna euforija. Upoznajte Mini Master Blasterse!
Izvor: YouTube

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica